HÍREK

Balaton Trophy: Aranyérmes lett az U14 és az U12

2024-06-03

Balaton Trophy: Aranyérmes lett az U14 és az U12

Mindkét csapatunk a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Szombaton és vasárnap került sor a Balaton Trophy elnevezésű viadalra, melyen U14-es és U12 csapatunk is részt vett.

Az U14-es korosztályban öt együttes mérte össze tudását, a felek a hétvége mindkét napján megmérkőztek egymással.

Címvédő gárdánk szombaton az FC Hatvan és az Astra HFC-Üllő ellen is 1-0-ra diadalmaskodott, míg a Fehérvár FC ellen 2-0-ra nyert a ZTE FC elleni 0-0 mellett. A vasárnap szintén az FC Hatvan és az Astra HFC-Üllő elleni 1-0-val indult, majd a székesfehérvári alakulatot is 1-0-ra verte együttesünk, míg a torna a ZTE FC elleni 3-0-ás sikerrel zárult.

Csapatunk így hét győzelemmel és egy döntetlennel, 10-0-ás gólkülönbséggel, 200 percet kapott gól nélkül lejátszva az első helyen zárt. A torna legjobb játékosa csapatunk futballistája, Grezsák Kira lett!

A címét megvédő együttes kerete: Pergel Flóra, Bodor Nóra, Hanzl Zoé Fanni, Grezsák Kira, Rontó Viktória, Szécsi Vivien, Furculita Maya, Maukner Kamilla, Feigl Flóra, Farkas Laura, Jakus-Czeglédi Natasa, Galamb Nóra, Simon Fanni Anita, Péter Ida, Kun Zsófia.

Az U12-es korosztályban négy együttes találkozott, így a résztvevőkre hat találkozó várt a két nap során.

Fiataljaink szombaton az FC Hatvan ellen 11-0-ra, az Astra HFC ellen 9-2-re, míg a Fehérvár FC ellen 4-3-ra győztek. Vasárnap is mindhárom meccsét behúzta csapatunk, az FC Hatvan ellen 8-0-ra, az Astra HFC ellen 4-0-ra, míg a Fehérvár FC ellen 5-0-ra.

Együttesünk így hat győzelemmel, 41 rúgott és 5 kapott góllal aranyérmes lett. A torna legjobb játékosa mi adtuk Mészáros Eszter személyében!

Az aranyérmes csapata kerete: Lakatos Emma, Kormos Róza, Bakos Dorka, Gór Ágnes, Mikuljuk Alina, Mészáros Eszter, Sztefanov Dalma, Bartha Kata, Nika Vandenko, Fehér Stefánia, Takács Hanna.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-08 11:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK BUDAPEST U19

VS

ST. MIHÁLY FC U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok