HÍREK

TV-s bajnokit játszik a felnőtt, up-csapataink hazai pályán szerepelnek - heti program

2020-09-01

TV-s bajnokit játszik a felnőtt, up-csapataink hazai pályán szerepelnek - heti program

Felnőtt csapatunk csütörtökön Szombathelyen vendégszerepel, szombaton játszik az U19 és az U14, vasárnap az U16.

Az első három bajnoki fordulóban három győzelmet arató, 12-0-ás gólkülönbséggel rendelkező felnőtt csapatunk már csütörtökön (09.03.) pályára lép a Simple Női Liga 4. körében. Varga Attila együttese a Haladás-Viktória FC vendége lesz 18 órától a Haladás Stadionban.

A találkozót - közvetlenül a Törökország-Magyarország Nemzetek Ligája-összecsapás előtt - élőben közvetíti a M4 Sport és az m4sport.hu is. A vasi gárda egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel kezdte a pontvadászatot, az előző fordulóban hazai környezetben játszottak 1-1-et az ETO FC Győr ellen.

Szombaton (09.05.) 14 órától a Tichy Lajos Sportcentrumban lép pályára a a legutóbbi két bajnokiját kapott gól nélkül megnyerő U19-es csapatunk. Schrancz Balázs együttese a háromból hármat nyerő, és 11-0-ás gólaránnyal álló Astra-Alef HFC-Üllőt fogadja.

Az U19 előtt szintén a Tichyn játszik az U14 is 11 órától. Az előző hétvégén Kaposváron fölényes győzelmet arató gárdánk a Paksi SE csapatát látja vendégül, ellenfelünknek ez lesz az első bajnoki meccsük a szezonban.

Vasárnap (09.06.) 10 órától U16-os lányaink veszik birtokba a Tichyt, akik a bajnokság 3. fordulójában a Puskás Akadémiával mérkőzik. A négy ponttal álló csapatunk aktuális ellenfele mindkét eddig összecsapást sikerrel vette a bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok