HÍREK

Pénteken, szombaton és vasárnap is pályára lépnek csapataink - Heti program

2020-10-06

Pénteken, szombaton és vasárnap is pályára lépnek csapataink - Heti program

Felnőtt együttesünk MK-mérkőzést vív, Veszprémben vendégszerepel az U19, hazai bajnokit játszik az U16 és az U14.

A Simple Női Ligát vezető csapatunk pénteken megkezdi szereplését a Magyar Kupában. A 3. fordulóban a szintén élvonalbeli ETO FC Győrt látjuk vendégül pénteken (október 9.) 14 órától a BKV Előre Stadionban.

A bajnokságban már találkoztunk a kisalföldi gárdával, a második fordulóban hazai környezetben 4-0-ra győztünk, köszönhetően Kocsán Petra duplájának, valamint Pápai Emőke és Magyarics Zoé góljának.

U19-es együttesünk a Veszprém FC USE otthonában vendégszerepel szombaton (október 10.) 17 órától a bajnokság 7. fordulójában. Az egymás elleni összecsapásra mindkét csapat győzelemmel melegített, Schrancz Balázs lányai a Vasas Akadémiát verték 6-0-ra, míg a veszprémiek az FTC otthonában nyertek 3-2-re.

U16-os csapatunk vasárnap (október 11.) 10 órától látja vendégül a Kelen SC-t a Tichy Lajos Sportcentrumban. Aktuális ellenfelünk az első öt fordulóban nem szerzett pontot a bajnokságban.

U14-es lányaink győzelemmel hozták le az első négy fordulót, az ötödik körben pedig hazai pályán az eddig egy győzelemmel és egy vereséggel álló Szekszárdi UFC ellen növelhetik pontjaik számát. A találkozóra szombaton (október 10.) 16:30-kor kerül sor a Tichy Lajos Sportcentrumban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok