HÍREK

Négy gólt lőttünk a második edzőmeccsünkön is

2024-07-20

Négy gólt lőttünk a második edzőmeccsünkön is

A Spartak Myjava után ezúttal a SoccerCoin USV Neulengbach ellen nyert 4-1-re együttesünk felkészülési mérkőzésen.

Felkészülési mérkőzés
SoccerCoin USV Neulengbach-MTK Budapest 1-4 (0-1)

Wienerwaldstadion, Neulengbach

Gólszerző: Schreiber (81.), illetve Vágó (31.), Murár (49., 61.), Barkóczi (67.)

MTK Budapest: Varga - László, Bokor, Vajda, Legendás - Farádi-Szabó, Farkas P., Vágó - Mészáros, Siklér, Szabó M.

Csereként pályára lépett: Tenyei-Tóth, Palama, Gávris, Pataki, Vas, Barkóczi, Murár, Borzák L., Zágor, Voila.

Vezetőedző: Makrai László

Szombat délután második felkészülési mérkőzését játszotta felnőtt csapatunk, a szlovák bajnok Spartak Myjava elleni szerdai 4-1-es győzelem után szombaton a SoccerCoin USV Neulengbach volt az ellenfelünk idegenben.

Az osztrák bajnokság legutóbbi kiírását hatodikként záró együttes ellen 20 mezőnyjátékos állt vezetőedzőnk rendelkezésére, csak Molnár Adelina hiányzott apróbb sérülés miatt.

Az első félidő egyetlen gólt hozott, melyet mi szereztünk, így előnnyel vonulhattunk a szünetre. A 31. percben a nyáron visszatérő, a szerdai találkozón gólpasszt adó Vágó Fanny talált a hazaiak kapujába (0-1).

A második félidőre tíz új mezőnyjátékos futott ki, akik közül Murár Viktória a 49. percben eredményes is tudott lenni, mellyel két gólra növeltük az előnyünket (0-2).

Egy óra játék után ismét a szünetben pályára lépő U19-es válogatott játékosunk talált be (0-3).

A 67. percben a szintén a második 45 minutumra érkező Barkóczi Bernadett iratkozott fel a gólszerzők közé (0-4).

Az utolsó tíz percre fordulva szépíteni tudott a hazai csapat Rebbeca Schreiber révén, a lefújásig viszont már nem változott az eredmény, így a második edzőmeccsünket is 4-1-re nyertük meg.

Csapatunk következő előkészületi találkozóját is osztrák gárda ellen vívja, július 27-én, 17 órától a First Vienna FC 1894 lesz az ellenfelünk hazai környezetben.

Makrai László vezetőedző értékelése: - Ahogy a Spartak Myjava elleni mérkőzést követően is nyilatkoztam, most a legfontosabb, hogy szinte mindenki a rendelkezésünkre áll, így a játékperceket is megfelelően el tudtuk osztani. Ma csak Molnár Adelina hiányzott, az ő játékát nem akartuk megkockáztatni, de jövő hétre rendben lesz. Szerdán is, ma is jól nézett ki a csapat, de az igazi erőpróbák csak augusztus végétől jönnek. Komoly célokért akarunk küzdeni a bajnokságban és a kupában, ennek megfelelően dolgozunk a hétköznapok során. Gratulálok a lányoknak a mai teljesítményükhöz!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-08 11:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK BUDAPEST U19

VS

ST. MIHÁLY FC U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok