HÍREK

Két érem Horvátországból

2024-06-10

Két érem Horvátországból

Két korosztályunk vett részt nemzetközi tornán.

Hosszú idő után ismét nemzetközi tornán vett részt klubunk utánpótlása. Az U15-ös és az U13-as korosztály a Horvátországban rendezett Crikvenica Cup-on mérettette meg magát.

Az U15-ben “A” csapatunk a csoport első helyén végzett, miután a horvát ZNK Lavice ellen 6-1-re, a szlovén ZNK Trbovlje ellen 1-0-ra, míg a lengyel Kadra Polski ellen 3-0-ra diadalmaskodott.

“B” együttesünk a horvát NK Grobnican és a bosnyák ZFK Borac ellen is 2-0-ra győzött, így a szlovén ZNK Posavje Kostak elleni 1-0-ás vereség ellenére is továbbjutott.

A negyeddöntőt mindkét gárdánk sikerrel vette, az “A”csapata a ZNK Posavje Kostak, a “B” pedig a horvát NK Bistra ellen győzött 1-0-ra.

Az elődöntőben az “A” 2-2 után büntetőkkel szenvedett vereséget a Kadra Polski ellen, a “B” pedig fináléba jutott a horvát NSM Visnjevac 1-0-ás legyőzésével.

A bronzéremért rendezett összecsapáson “A” gárdánk 2-0-ra nyert az NSM Visnjevac ellen, így megszerezte a harmadik helyet. A döntőben “B” együttesünk 0-0 után büntetőkkel maradt alul a Kadra Polski ellen, így ezüstérmesként zárt.

Az U15-ös korosztályban négy játékosunk, Nagy Lívia (kapus), Csörgő Janka, Balogh Tímea és Farkas Panna (mezőnyjátékosok) is bekerült a torna álomcsapatába!

U13-as korosztály (U14-es és U12-es vegyes csapat) a horvát ZNK Agram ellen 2-1-re, míg a szlovén WFC Koper Obala ellen 2-0-ra győzött, így a horvát ZNK Lavice elleni 0-2 ellenére továbbjutott a legjobb négy közé.

Az elődöntőben a Kadra Polski 2-0-ra nyert csapatunk ellen, a bronzmeccs pedig 1-1 után büntetőkkel a ZNK Lavice sikerét hozta, így együttesünk a negyedik helyen zárt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-09-08 11:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK BUDAPEST U19

VS

ST. MIHÁLY FC U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok