HÍREK

U19: Tizenhárom gólig meg sem álltunk az FC Hatvan ellen

2020-08-26

U19: Tizenhárom gólig meg sem álltunk az FC Hatvan ellen

Csapatunk fölényes győzelmet aratott a második fordulóban. Góljainkon hat játékosunk osztozott.

Leány U19, Kiemelt csoport, 2. forduló
MTK Hungária FC U19–FC Hatvan U19 13-0 (3-0)

Gólszerzők: Pap (2.), Legendás (14., 69.), Mayer (33., 48.), Berencsi (46., 65.), Stefán (50., 77., 90.), Gábor (58., 62., 63.)

MTK Hungária FC: Kolarik - Takács (Pozsár 65.), Pásztor, Gravencz, Szili (Mislai 46.) - Mayer - Pap (Gábor 46.), Stefán - Szabó (Vas 46.), Berencsi, Legendás.

Vezetőedző: Schrancz Balázs

U19-es együttesünk szerda délelőtt 11 órától játszotta le második fordulós bajnoki mérkőzését, melyen az FC Hatvan volt az ellenfelünk.

Csapatunk kiválóan kezdte a mérkőzést, már a 2. percben megszereztük a vezetést, miután Pap Nóra 20 méterről, középről leadott lövése a léc alá vágódott (1-0). Maradtunk támadásban, a 12. percben gyorsan elvégzett szabadrúgás kombináció után Stefán adott be laposan, a hosszún érkező Szili közeli próbálkozását reflexmozdulattal hárította a vendégek kapusa.

Két perccel később már betaláltunk, a jobbról érkező szöglet után Legendás Lora elé pattant a labda, aki közelről értékesítette a ziccert (2-0). A folytatásban is mi domináltunk, szépen járattuk a labdát, de Mayer, Pap és Berencsi kísérletei, ha kevéssel is, de célt tévesztettek.

A 33. percben Berencsi visszakészítése után Mayer Zsófia bombázott 22 méterről a léc alá, kialakítva a félidei állást (3-0). A gólt követően ápolni kellett a vendégek kapusát, akit végül még a szünet előtt le is kellett cserélni.

A második játékrészt három új játékossal, és agresszív, magas letámadással kezdtük, melynek meg is lett az eredménye.

Rögtön a 46. percben Berencsi Boglárka tekert a jobb alsóba (4-0). Két percre rá Stefán ugratta ki remekül Mayert, aki öt méterről a rövid felsőbe lőtt (5-0). Újabb két minutumra rá Mayer visszaadta a kölcsönt, és az egész mérkőzésen mesterien irányító Stefán Bernadett 11 méterről vette be az ellenfél kapuját (6-0).

Ezt követően Gábor Barbara percei következtek, a szünetben beálló játékosunk 5 perc leforgása alatt mesterhármast szerzett. Előbb a hosszúra átlőtt labdát továbbította a hálóba (7-0), majd Mayer beadása után volt eredményes (8-0), végül pedig a gyors labdaszerzést követően fejezte be a sakk-mattra kijátszott akciót (9-0).

Az utolsó 25 percet Berencsi 22 méterről a jobb felsőbe csavart gólja indította (10-0), majd Stefán mintaszerű indítása után Legendás pöckölte el a kimozduló kapus mellett a labdát (11-0).

A 77. percben Stefán a tizenhatoson belülről lőtte ki a hosszút (12-0), végül pedig közvetlenül a lefújás előtt Mayer visszagurítását váltotta gólra, mellyel beállította a végeredményt (13-0).

Csapatunk szombaton (08.29) ismét pályára lép, 16 órától a Budaörs vendégei leszünk.

Schrancz Balázs értékelése: - Az első félidőben is jól játszottunk, de ott még a helyzetkihasználásba sokszor hiba csúszott. A félidőben azt kértem, hogy magunkból a legtöbbet hozzuk ki, több gólt rúgjunk, mint az elsőben, és hogy a szórakozás legapróbb jelét sem szeretném észrevenni, mert az az ellenfél megalázása lenne, mi pedig nem vagyunk olyan csapat. Örülök, hogy lányok betartották az utasításokat, és újabb gólokat szereztünk. Gratulálok a csapatnak!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok