HÍREK

U14: Kiütéses siker a Paks ellen is

2020-09-05

U14: Kiütéses siker a Paks ellen is

Csapatunk a második bajnokiját 17 rúgott góllal nyerte meg.

Leány U14, Dél-Nyugati csoport, 3. forduló
MTK Hungária FC U14 - Paksi SE U14 17-0 (8-0)

Gólszerző: Bánfi (7), Kispetik (4), Kiss (3), Koller (2), Szabó.

MTK Hungária FC: Kispetik - Győző, Koller, Bánfi, Szabó, Csoma, Kiss, Garda, Tassy.
Csere: Zsirka-Klein

A Kaposvár otthonában aratott fölényes győzelem után a bajnokság 3. fordulójában - az első kör mérkőzését később pótolják - U14-es csapatunk hazai pályán fogadta az első bajnokiját játszó Paksi SE gárdáját.

Együttesünk támadó szellemben kezdte az összecsapást, és már a 2. percben megszerezte a vezetést Bánfi Gréta átlövésével (1-0). A vezető gól megszerzését követően is mi birtokoltuk a labdát, ennek ellenére a vendégek a 8. percben egalizálhattak volna, de Kispetik szép vetődéssel hárított.

Az ellentámadás után Bánfi lőtt bombagólt messziről (2-0), majd a paksi középkezdés után Kiss Szonja szerzett labdát agresszívan és góllal fejezte be a támadást, így pillanatok alatt háromgólos vezetésre tettünk szert (3-0).

A 17. percben Bánfi harmadszor is lövőhelyzetbe került, lökete pedig utat talált a jobb alsóba (4-0). Az ivószünet után paksi lövéssel, és Kispetik-védéssel folytatódott a találkozó. Ezt követően ismét Bánfi villant egy bombával (5-0), majd Kiss duplájával már hat góllal vezettünk (6-0). Kiss nem szeretett volna lemaradni Bánfi Gréta mögött, és mesterhármasával a 25. percben tovább növelte az előnyt (7-0).

A 29. percben Bánfi ezúttal ballal vállalkozott lövésre középről, próbálkozása pedig a bal sarokban kötött ki (8-0). A félidő utolsó perceiben is akadt több gólszerzési lehetőségünk, de a paksi kapus szép védéseket bemutatva hárítani tudott.

A fordulást követően az ezúttal már mezőnyben játszó Kispetik Alexandra góljával indult, aki a jobb oldali szögletet érintés nélkül csavarta a hosszú sarokba (9-0). Nem kellett sokat várni a tizedikre sem, Szabó Melissza szép összjáték után lőtte ki a hosszú alsót (10-0).

Bánfi a második játékrészben sem maradt gól nélkül, átlövése után 11-0-ra módosult az eredmény. A folytatásban Szabó lekészítése után Kispetik lőtt a jobb alsóba, megszerezve saját maga második, csapatunk 12. gólját (12-0). A 49. percben Koller Alexandrának is összejött a gól (13-0), majd nem sokkal később meg is duplázott (14-0).

A 15-0 Bánfi hetedik góljával alakult ki közvetlenül a második ivószünet előtt (15-0). Agresszív labdaszerzést követően Kispetik magabiztosan használta ki a ziccert (16-0). Az összecsapás legszebb akcióját Kispetik fejezte be góllal, miután az általunk elvégzett kapuskirúgás után négy húzásból ziccert alakítottunk ki (17-0).

Tóth Judit értékelése: - Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Szép gólokat lőttünk, ilyen arányban is megérdemelt sikert arattunk. Voltak természetesen hibák is, ezeket szeretnénk minél hamarabb kijavítani. Készülünk a következő feladatokra.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok