HÍREK

"Szeretnénk az MTK hagyományaihoz méltóan szerepelni" - Jön az első bajnoki az U14-nek

2020-08-28

"Szeretnénk az MTK hagyományaihoz méltóan szerepelni" - Jön az első bajnoki az U14-nek

Tóth Judit vezetőedzővel beszélgettünk a felkészülésről, a keretben történt változásokról és a célokról.

A tervezettnél ugyan egy héttel később, de U14-es csapatunk is megkezdi bajnoki szereplését. Vasárnap (08.30.) 15 órától a Kaposvári Rákóczi BFLA otthonában lép pályára az együttes.

“A fizikai és a technikai felkészültség mellett nagyon fontos, hogy mentálisan is rendben legyenek a játékosok. A felkészülés összességében jól sikerült, több edzőmérkőzést is sikerült játszanunk fiúk ellen. A lányok hozzáállásával elégedett vagyok. Természetesen hibák még vannak, ezek kijavításán dolgozunk”

-nyilatkozta a felkészülésről Tóth Judit.

A keretben történtek változásokról, ezekről így vélekedett a vezetőedző:

“Öt játékost adtunk fel az U16-os korosztályunkhoz és négy  új játékos érkezett eddig hozzánk. Ügyes és tehetséges lányokról  van szó, úgy érzem, hamar be tudtak illeszkedni a csapatba. Az edzésmunkájukkal elégedett vagyok, remélem, hogy ez a mérkőzéseken is látható lesz.”

Tóth Judit elmondta, a változások ellenére a csapat játékstílusán nem szeretne változtatni:

“Remélem, hogy hasonló jó és eredményes játékot fogunk tudni produkálni, mint a tavalyi bajnokság őszi idényében. Szeretnénk az MTK hagyományaihoz méltóan szerepelni. Biztos vagyok abban, hogy a játékosok mindent meg fognak tenni azért, hogy ez így is legyen.”

“Edzői szemmel úgy gondolom, az a cél, hogy minden játékos egyéni fejlődése szemmel látható legyen. Nagyon sok feladat és megmérettetés vár ránk, azon leszek, hogy taktikai és technikai szempontból is fejlesszem játékosaimat. Csapatunknak azt a célt kell kitűznie, hogy minél jobb eredményt érjen el a bajnokságban. Számunkra a megmérettetés most hétvégén kezdődik, s akkor láthatjuk majd élesben, mennyire sikerült a csapatnak összeszoknia”

- mondta a célokról a szakember.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok