HÍREK

Jet-Sol Liga: Négygólos siker a győri évzárón

2019-11-30

Jet-Sol Liga: Négygólos siker a győri évzárón

Az utolsó őszi fordulóban Győrbe látogatott csapatunk, ahol magabiztos játékkal aratott négygólos győzelmet.

Jet-Sol Liga, 12. forduló

ETO FC Győr–MTK Hungária FC 0-4 (0-1)

Vezette: Kovács Tamás (Domján Dávid, Gyöngyössy Pál).

ETO FC Győr: Csontos – Fél P., Sárosi (Zsédely 46.), Fleck, Fél A. – Kovács, Bódai, Plóner (Sali 65.), Vida (Tillinger 74.), Pacsuta – Süle.

Vezetőedző: Kulcsár Zsolt.

MTK Hungária FC: Varga – Papp, Turányi, Demeter (Farádi-Szabó 86.), Pinczi (Nagy L. 82.) – Csányi, Palkovics, Nagy Á., Magyarics (Pápai 63.) – Németh, Milunovic.

Megbízott vezetőedző: Vass László.

Gólszerző: Nagy Á. (26.), Papp (75. 78.), Palkovics (90.)
Sárga lap: - 
Piros lap: -

Vass László értékelése: – A második félidőben már kiütköztek azok a különbségek, melyek a mi javunkra fordították a mérkőzést. Ekkor már kicsivel jobban csináltuk a magas pressinget, így több szabadrúgást, szögletet lőttünk, gyakrabban jutottunk harminc méteren belülre. A lányokkal eltöltött bő két héttel maximálisan elégedett vagyok. Ezt nem csak a két pályán elért győzelem mondatja velem, ha ez nem sikerült volna, akkor is ugyanezt mondanám. Nagyon jó volt a hozzáállásuk, nagyon jól vették az edzések anyagát, meg vagyok elégedve velük.

Szombat kora délután idei utolsó bajnoki mérkőzését játszotta a Jet-Sol Ligában női csapatunk. Az ETO FC Győr elleni idegenbeli összecsapásra három zsinórban megszerzett győzelemmel érkeztünk, igaz ebből csak két találkozót játszottunk le, mivel az előző körben a Szent Mihály elleni bajnokink elmaradt, mivel a szegediek lemondták a mérkőzést.

A hazaiak nem voltak jó formában, az utolsó három mérkőzésüket elveszítették, és egy rúgott gól mellett tizenötször vették be a kapujukat.

Az idei szezonban már egyszer találkozott a két együttes, az ötödik fordulóban hazai közönség előtt diadalmaskodtunk 3-1-re, Nagy Ágnes, Olivera Milunovic és Pápai Emőke találatának köszönhetően.

Nagy a mostani mérkőzésen is eredményes volt, a 26. percben Milunovic az ötös sarkánál labdát szerzett, középre gurítása után pedig játékosunk tíz méterről a jobb alsóba pörgetett. Nagy Ágnes szezonbeli hatodik góljával így egygólos előnnyel vonulhattunk pihenőre.

A fordulást követően sikerült tovább növelni az előnyt, a 75. minutumban egy bal oldali szögletet követően Papp Dóra lőtt a bal felsőbe, megszerezve ezzel első gólját a 2019/2020-as idényben. És ha már egy üzlet beindult, jött saját maga második, csapatunk harmadik találata. A 78. percben ezúttal bal oldali beadása kötött ki a jobb felső sarokban.

Az utolsó percben pedig a mezőny legjobbja, Palkovics Nóra feltette a koronát mai teljesítményére, miután 23 méterről a léc alá lőtt, beállítva ezzel a 4-0-ás végeredményt.

Győzelmével együttesünk 28 ponttal zárta az őszt, kilenc győzelem mellett egy döntetlennel és két vereséggel. Vass László csapata a dobogóról várja a bajnokság tavaszi szakaszát.

Folytatás február 29-én a Soroksár otthonában a Magyar Kupa-negyeddöntővel, a Jet-Sol Liga pedig márciusban folytatódik a DVTK elleni rangadóval hazai pályán.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok