HÍREK

Ezúttal két gól is elég volt a Szekszárdi WFC elleni sikerhez

2024-10-12

Ezúttal két gól is elég volt a Szekszárdi WFC elleni sikerhez

Csapatunk a második félidő legelején és legvégén volt eredményes idegenben.

Simple Női Liga NB I, 7. forduló
Szekszárdi WFC-MTK Budapest 0-2 (0-0)

Szekszárd, Városi Sport- és Szabadidőközpont
Vezette: Alafi Beatrix (Szabó, Csákó)

Gólszerző: Murár (47.), Zágor (90+3. - büntetőből) 

Sárga lap: - 

Szekszárdi WFC: Török - Kuntzl (Garabecz 46.), Jáhn (Zahár 78.), Acsádi, Schell - Kovács, Vári, Taylor, Stevanovic, Bartalis - Nagy-Cseke.

Vezetőedző: Micskó Márk

MTK Budapest: Erős - Legendás (Pataki 46.), Vajda, Palama, Tenyei-Tóth (László 22.) - Mészáros (Szabó M. 46.), Bokor, Zágor, Molnár (Murár 46.) - Vágó, Siklér (Farádi-Szabó 89.).

Vezetőedző: Makrai László

Az egy héttel ezelőtti kupamérkőzés után ismét a Szekszárdi WFC volt felnőtt csapatunk ellenfele, ezúttal viszont már a bajnokságban, és idegenben.

Vezetőedzőnk a 7-0-ra megnyert nyolcaddöntőhöz képest két helyen változtatott a kezdőcsapaton, Legendás és Zágor volt ott az első perctől a pályán László és Farádi-Szabó helyett. Továbbra sem volt bevethető Barkóczi, Farkas és Vas.

Az első félidő ezúttal gólt nem hozott, csak helyzeteket, valamint egy kényszerű cserét. A 22. percben Tenyei-Tóth sérült meg, László érkezett a helyére a játékrész közepén.

A szünetben hármas cserét eszközölt vezetőedzőnk, Legendás, Mészáros és Molnár is elhagyta a pályát, Pataki, Murár és Szabó váltotta őket.

Ennek gyorsan meg is lett az eredménye, a 47. percben ugyanis Murár Viktória találatával megszereztük a vezetést (0-1).

A folytatás csak kisebb-nagyobb lehetőségeket hozott, a találkozót a ráadásban sikerült lezárnunk. A 90+3. percben Zágor Bernadett ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a sértett pedig maga értékesítette a tizenegyest (0-2).

Csapatunk sorozatban a harmadik tétmérkőzését nyerte meg. Együttesünkre a következő hétvégén hazai bajnoki vár, október 19-én, 17 órától a KÉSZ-St. Mihály-Szeged gárdáját fogadjuk a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-10-19 11:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK BUDAPEST U15

VS

DVTK U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok