HÍREK

U19: nyolcgólos siker a Hatvan ellen

2019-11-16

U19: nyolcgólos siker a Hatvan ellen

A tizedik fordulóban megvan a kilencedik győzelem.

Leány U19, Kiemelt csoport, 10. forduló

MTK Hungária FC–FC Hatvan 8-0 (5-0)

MTK Hungária FC: Karácsonyi – Sain, Váradi, Benke – Fehér A. (Pásztor 46.) – Kovács, Stefán (Kolarik 46.), Bokor – Legendás, Berencsi, Mayer

Gólszerző: Berencsi Boglárka (3), Stefán Bernadett (2), Fehér Anna, Kovács Eszter, Mayer Zsófia

Három nappal az FTC elleni vesztes rangadó után az FC Hatvan ellen lépett pályára U19-es csapatunk. A várakozásoknak megfelelően azonnal magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, melynek köszönhetően nyolc perc elteltével már két góllal vezettünk.

A negyedik percben remek indítás után Legendás a jobb oldalról középre passzolt, Berencsi pedig nem hibázott. Négy minutummal később a bal oldalról Mayer becselezte magát a tizenhatoson belülre, legurított labdáját pedig Stefán a rövid felsőbe lőtte.

A félidő hátralévő részében további három találattal növeltük a különbséget. Előbb Legendás és Berencsi gyakorlatilag lemásolta az első gólt, majd gyorsan elvégzett szabadrúgás után Stefán egy az egyben ment a kapusra, kicselezte a hálóőrt, és a kapuba passzolt. A játékrész zárásaként Fehér lőtt a jobb felsőbe.

A fordulást követően sem változott a játék képe, és további három gólt szerezve alakult ki a 8-0-s végeredmény. A hatodik gólnál Kovács bombázott a léc alá, a hetediknél Mayer fejezte be a ziccert, a nyolcadiknál pedig Legendás harmadik gólpassza után Berencsi megszerezte a mesterhármast.

Schumi Dóra: Sajnos a szerdai és a mai mérkőzés színvonala között hatalmas volt a különbség. Gratulálok a lányoknak, örülök, hogy öt játékos is a kapuba talált. Készülünk az utolsó három bajnokira, ezeket az elkövetkezendő tíz napban le is játsszuk. Boldog születésnapot, MTK!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok