HÍREK

U16:„Egy csapatról beszélünk, akik képesek egymásért tűzbe tenni a kezüket”

2019-10-27

U16:„Egy csapatról beszélünk, akik képesek egymásért tűzbe tenni a kezüket”

A Hatvan elleni bajnokit beárnyékolja Mislai Fruzsina sérülése.

Leány U16, Kiemelt csoport, 7. forduló

MTK Hungária FC–FC Hatvan 3-1 (2-1)

MTK Hungária FC: Szegedi – Kiss, Lőrincz, Benke, Szabó – Mislai, Rácz, Schmidt, Balogh – Peszlen, Nagy.

Csere: Bánfi.

Gólszerző: Schmidt, Rácz, Nagy illetve Tóth.
Sárga lap: Szabó, Lőrincz.

Csorbai Nikolett értékelése: – Nehezen, de szerencsére sikerült begyűjteni a három pontot. Talán a mai mérkőzésen bizonyították leginkább a csajok, hogy egy csapatról beszélünk, akik képesek egymásért tűzbe tenni a kezüket. Sok hiányzónk volt a mérkőzésen, sajnos három játékosunk sérült, illetve több futballistánk az U19-es csapatban szerepel a hétvégén, akiknek nagyon szurkolunk! A mérkőzés elején egyik alapemberünk, Mislai Fruzsina sérülést szenvedett, ezúton is szeretnék mielőbbi gyógyulást kívánni, remélem hamar visszatérhet a pályára.

A forduló előtt a harmadik helyen álló csapatunk támadólag lépett fel a vendégek ellen, és Schmidt Veronika 13. percben szerzett góljával sikerült is megszerezni a vezetést. Legnagyobb sajnálatunkra az ellenfél néhány játékosa ott rúgta meg a mieinket, ahol épp érte, és ehhez még a játékvezető is partner volt.

Egy ilyen eset után sérült meg az első félidő közepén Mislai Fruzsina, akit kórházba is kellett szállítani és az első hírek szerint részleges bokaszalagszakadást szenvedett. Fruzsinának mielőbbi felépülést kívánunk!

A néhány perces emberhátrányt kihasználva a vendégek egyenlíteni tudtak, de Rácz Jázmin még a szünet előtt a kapuba vágta a szöglet után elé csorgó labdát, így előnnyel vonulhattunk pihenőre.

A fordulás után szinte az egész félidő az ellenfél térfelén zajlott, végül Nagy Tímea góljával sikerült eldönteni a három pont sorsát.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok