HÍREK

U14: Székesfehérvári tornagyőzelemmel hangoltunk a bajnokság folytatására

2020-03-10

U14: Székesfehérvári tornagyőzelemmel hangoltunk a bajnokság folytatására

Tóth Judit együttese magabiztosan, kapott gól nélkül nyerte meg a négycsapatos tornát.

Nőnapon, március 8-án U14-es csapatunk Székesfehérváron vett rész négycsapatos tornán, melyen három magabiztos győzelemmel, kapott gól nélkül aranyérmet szerzett.

Együttesünk 4-0-ra nyert az ETO FC Győr, 5-0-ra a MOL Fehérvár FC és 6-0-ra Barca Academy MFCB ellen. A lányok 15-0-ás gólkülönbséggel és első hellyel hangoltak a bajnokság tavaszi folytatására, melyet listavezetőként várnak.

Tóth Judit vezetőedző csapata a pontvadászatot hét ponttal vezeti az FTC, nyolccal pedig a Puskás Akadémia FC előtt. A bajnokság szombaton (március 14.) folytatódik, az első tavaszi fordulóban a harmadik felcsútiak ellen, a mérkőzés 15 órakor kezdődik a Kövér Lajos utcában található Varga Zoltán Sportpályán. (Fotó: Garda István)

Tóth Judit értékelése: – Szép győzelmeket értünk el a tornán, de maradjunk a realitások talaján. Nem lesz könnyű bajnokságunk, hiába vezetjük biztosan a tabellát. Ez a csapat képes bárkit megverni, ha odafigyel és mentálisan is stabil. Bízom a lányokban és az elvégzett munkában. Sok minden fejben dől el, sok múlik a lelkiállapoton. Úgy érzem, csapatom az egyik legerősebb ezen a téren. Bizakodva várjuk a ránk váró komoly erőpróbákat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok