HÍREK

Szurkolói előregisztráció és sajtóakkreditáció az MTK-FTC mérkőzésre

2020-06-08

Szurkolói előregisztráció és sajtóakkreditáció az MTK-FTC mérkőzésre

A BL-indulásért zajló párharc második mérkőzésére csütörtökön (06.11.) 20 órakor kerül sor az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Női labdarúgócsapatunk csütörtökön ismét az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lép pályára, ezúttal viszont már nézők előtt!

A BL-indulásért zajló FTC-Telekom elleni párharc második mérkőzésének helyszínen való megtekintéséhez viszont előregisztráció szükséges.

Mindez szerda (06.10.) 12 óráig tehető meg az info@mtkbudapest.hu címre elküldött e-maillel. Fontos információ, hogy a 65 év felettiek a járványhelyzet miatt nem tekinthetik meg helyszínen a mérkőzést, a belépéshez pedig kötelező az előregisztráció, a stadionnál nem lehet jegyet vásárolni!

Megkérjük a vendég szurkolókat, az említett címen ne regisztráljanak! A számukra fenntartott szektorba csak az FTC-által leadott listán szereplők léphetnek be!

A találkozót a szurkolóink a VIP-szektorból tekinthetik meg, ellenfelünk drukkereinek természetesen a vendég szektor lesz megnyitva.

A sajtó képviselői június 10., szerda 12:00-ig akkreditálhatnak az összecsapásra a press@mtkbudapest.hu címen (a név, a születési dátum és az illetékes sajtóorgánum nevének megadásával).

Rendkívül fontos információ, hogy a szövetségi előírásoknak megfelelően a stadion zónákra lesz osztva, az akkreditált újságírók a Protokoll zónában foglalnak majd helyet, és ők nem érintkezhetnek a Sport zónában lévőkkel, ami azt jelenti, hogy a mérkőzés után nem lesz lehetőség találkozni a játékosokkal, edzőkkel. A mérkőzést élőben közvetíti az M4Sport, ahol közvetlenül a találkozó lefújása után a vezetőedzők és játékosok is értékelik a történteket.

A fotósok esetében szintén komoly korlátozások lépnek életbe: a klubok képviselőivel együtt összesen 6 fő kaphat akkreditációt, és ők a Sport zónában kerülnek elhelyezésre (ahogy például a játékosok is), így oda csak olyan személy léphet be, akin legfeljebb a mérkőzés előtt 24-36 órával a megfelelő tesztet elvégezték negatív eredménnyel, és az erről szóló igazolást szerda 12:00-ig elküldi a press@mtkbudapest.hu címre. Tájékoztatjuk a média képviselőit, hogy erre a helyzetre reagálva az MTK Budapest már a mérkőzés során megfelelő minőségű fotókat biztosít azoknak, akik a press@mtkbudapest.hu címen ezt előzetesen igénylik.

Mint ismert, a két győzelemig tartó párharc első összecsapását az FTC nyerte, így amennyiben csapatunk megnyeri a csütörtöki mérkőzést, a mindent eldöntő harmadik mérkőzésre kerül sor júnus 18-án a zöld-fehérek otthonában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok