HÍREK

Oda a veretlenségünk

2019-10-20

Oda a veretlenségünk

A 7. fordulóban hazai pályán kaptunk ki Haladás-Viktóriától.

Jet-Sol Liga, 7. forduló

MTK Hungária FC—Haladás-Viktória 1-2 (1-1)
Játékvezető: Bálint (Péntek, Flinta).

Gólszerző: Németh (5.) ill. Öreg (10.), Siklér (88.).

Sárga lap: Rácz (26.), Tóth (53.)

MTK Hungária FC: Szőcs – Papp, Turányi, Demeter, Magyarics – Farádi-Szabó (Nagy Á. 69.), Palkovics (Csolti 61.) – Milunovics, Csányi, Németh – Pápai.

Haladás-Viktória: Bíró – Balogh, Fördős, Tóth, Horti, Kiss – Szakonyi, Manhart (Kovács 69.), Rácz, Öreg – Siklér.

A hat mérkőzés után öt győzelemmel és egy döntetlennel álló csapatunk a Haladás-Viktória gárdáját fogadta a 7. forduló rangadóján.

Az összecsapás egy gyors gólváltással indult. A 5. percben Palkovics indította remekül Németh Lorettát, aki egy szép átvétel után a hosszú sarokba gurított. Öt perccel később jött a vendégek válasza, egy felpasszolt labdával Öreg Cintia fordult be és kilőtte a jobb alsót.

A 21. percben Turányi fejelte ki a labdát a kapu torkából egy lövés után, megakadályozva ezzel a vendégek újabb találatát. Az első félidő hátralévő részében Milunovics járt a legközelebb a gólhoz, de a 22 méterről eleresztett bombáját kitolta a léc alól Bíró.

A fordulást követően is maradt a kiegyensúlyozott játék, de a szombathelyiek a 66. percben nagyon közel jártak a gólhoz, ám a Papp hibája után kilépő játékos próbálkozását bravúrral védte Szőcs. A következő támadásból majdnem mi szereztünk vezetést, de pontatlanok voltunk.

A hajrához közeledve Milunovics, majd Sikler járt közelhez a gólhoz, de mindketten célt tévesztettek. Sikler Kinga előtt még adódott egy helyzet és ezt már nem hibázta el a 87. percben, megnyerve ezzel a Haladás-Viktóriának a mérkőzést.

Folytatás a Ferencváros elleni rangadón október 27-én, vasárnap.

Cseh András értékelése: – Nem voltunk frissek, nem volt bennünk ritmusváltás. Sajnos a gólhelyzeteknél rosszul döntöttünk. A gyors gólváltás után kiegyenlített játék zajlott a pályán, a második félidőben már mindkét csapat jobban csípkedte magát. Az utolsó helyzetet nekik sikerült értékesíteniük, így megérdemelték a győzelmet.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok