HÍREK

“Minden meccset meg akarunk nyerni” - Kezdődik a bajnokság az U19-nek

2020-08-14

“Minden meccset meg akarunk nyerni” - Kezdődik a bajnokság az U19-nek

Vasárnap elkezdi szereplését U19-es csapatunk a bajnokságban. Schrancz Balázs vezetőedzővel beszélgettünk a felkészülésről, a beilleszkedésről és a célokról.

Vasárnap 16 órától a DLA-DVSC vendége lesz U19-es csapatunk a bajnokság nyitófordulójában. Az új vezetőedzővel, Schrancz Balázzsal július 20. óta dolgozik az együttes, így közel egy hónap állt a gárda rendelkezésére az első tétmérkőzés előtt.

“Nagyon pozitívnak értékelem a felkészülést. Az első hét még az ismerkedés jegyében telt, utána viszont fokozatosan haladtunk előre. A lányok végig remek munkát végeztek, csak dicsérni tudom őket. Még nincs kész a csapat, sok munka vár még ránk, de jó úton haladunk.”

Vezetőedzőnk a saját maga, valamint az új játékosok beilleszkedéséről így nyilatkozott:

“Nagyon jól érzem magam. Megérkezésemkor számomra szinte mindenki új volt, de úgy érzem, sikerült mindenkit megismernem. A játékosaim tudásával és hiányosságaival tisztában vagyok, tudom mit várhatok tőlük az edzéseken és a mérkőzéseken. Az új játékosok beilleszkedése is könnyen ment, voltak, akik már korábbról ismerték egymást. Jó hangulat uralkodik a csapaton belül.”

Schrancz Balázs szeretné, ha a csapat a szezon során nem csak eredményesen, hanem szépen is futballozna:

“A támadófutball híve vagyok, ilyen játékot várok a csapatomtól is. A bajnokság során igyekszünk minden mérkőzésen magasan letámadni, az ellenfél kapujához minél közelebb labdát szerezni, és az ezekből adódó lehetőséget gólra váltani.”

“Mivel a felnőtt futball közvetlen előszobájáról beszélünk, az eredményesség is számít. A bajnokság összes mérkőzését szeretnénk megnyerni, és akkor senki nem veheti el tőlünk az első helyet. Emellett nagyon fontos, hogy minél több olyan játékos kerüljön ki a csapatból, akik a felnőtt együttes ajtaján kopogtatnak, és idővel meghatározó futballisták lesznek az NB I-ben” - mondta a célokról vezetőedzőnk.

A debreceni túrát követően a csapat a második fordulóban hazai pályán lép pályára az FC Hatvan ellen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok