HÍREK

Jet-Sol Liga: Sima győzelmet ért a szép játék Üllőn

2019-11-17

Jet-Sol Liga: Sima győzelmet ért a szép játék Üllőn

Győzelemmel mutatkozott be a kispadon csapatunk megbízott vezetőedzője, Vass László.

Jet-Sol Liga, 10. forduló

Astra-Alef HFC – MTK Hungária FC 0-4 (0-2)

Astra: Farkas – Rozmis, Véninger, Király, Vidovenyecz (Léner 76.) – Fábián (Németh A. 70.), Vidács – Gelb, Dikanová, Sipos – Krascsenics.

Vezetőedző: Nahóczky Attila Csaba

MTK Hungária FC: Szőcs – Papp (Csolti 73.), Turányi, Demeter, Pinczi (Nagy L. 59.) – Csányi, Palkovics – Magyarics, Nagy Á., Németh L. (Pápai 65.) – Milunovic.

Megbízott vezetőedző: Vass László

Gólszerző: Demeter (18.), Nagy Á. (42., 52.), Németh L. (63.). Sárga lap: Dikanová (40.), Véninger (71.)

A bajnokság tizedik fordulójában edzőváltáson áteső csapatunk a négy mérkőzés óta veretlen Astra vendége volt Üllőn. A kezdő sípszó előtt a tabellán két hellyel és hat ponttal mögöttünk álló hazaiak ellen támadólag léptünk fel, sokat birtokoltuk a labdát, és a 18. percben sikerült is megszerezni a vezetést.

Nagy Ágnes végzett el szögletet a jobb oldalról, a rövidre ívelt labda mintha hazai kezet is érintett volna, végül a kavarodás után Demeter Réka talált közelről a kapuba. Az előny tudatában még veszélyesebben futballoztunk, Németh, Nagy, Milunovic és Palkovics is próbálkozott gólszerzéssel, de pontatlanok voltak.

Nagy Ágnes második kísérletéről ez már nem volt elmondható, 25 méterről tökéletesen csavart a rövid felsőbe, így kétgólos előnnyel vonulhattunk pihenőre.

A fordulást követően sem változott a játék képe, és gyorsan sikerült is megszerezni a harmadik találatot. Létszámfölényes szituációban Milunovic tálalt Nagy Ágnes elé, aki a kapust is kicselezve a hálóba lőtt, a menteni igyekvő védő csak belekapni tudott a labdába.

A 63. percben már négy volt közte, Milunovic önzetlensége után Németh Loretta passzolt az üres kapuba.

Csapatunk a fölényes előny tudatában sem lassított, helyzeteket alakított ki, de újabb gól már nem született, így nem sikerült megismételni a harmadik körben aratott 5-0-s sikert az Astra ellen, igaz, ez legyen a legnagyobb szomorúságunk a mai napra.

Győzelmünkkel visszavettük a második helyet a táblázaton. Folytatás egy hét múlva Szegeden.

Vass László értékelése: – Öt napja dolgozom a csapattal, a lányok remekül edzettek a héten, a mai mérkőzésen pedig betartották az utasításokat. Sok helyzetet alakítottunk ki, az első félidőben jól játszottunk, a második játékrésszel a sok pontatlanság miatt nem vagyok elégedett. Dolgozok tovább, eredményes játékkal szereténk megnyerni a hátralévő két mérkőzést. Gratulálok a lányoknak!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok