HÍREK

Jet-Sol Liga: Jön a szezon második Örökrangadója

2019-10-24

Jet-Sol Liga: Jön a szezon második Örökrangadója

Vasárnap 13:30-tól az FTC-Telekom vendégei leszünk.

A Jet-Sol Liga 8. fordulójában a szezon során már másodszor csap össze klubunk a bajnoki címvédő FTC-Telekom együttesévél. A legutóbbi tíz női NB I-es bajnokság győztesének idei első párharcát a mieink nyerték hazai pályán 1-0-ra, az idénynyitón Turányi Lilla 75. percben szerzett találatával.

Csapatunk azóta lejátszott hat bajnokiján négy győzelem mellett egy döntetlent játszott és egy vereséget szenvedett. A DVTK elleni Magyar Kupa-továbbjutást is beleszámítva hét mérkőzésből álló veretlenségi sorozatunk a legutóbbi fordulóban szakadt meg, amikor a Haladás-Viktória ellen egy kiegyenlített mérkőzésen 2-1-re kikaptunk egy hajrában esett góllal.

„Nem esett jól vesztesen elhagyni a pályát a szombathelyiek ellen. Sosem jó érzés kikapni, de, hogy így csúsztunk le a tabella első helyéről, az különösen fájó volt.” - mondta a vasárnapi rangadóra készülvén Cseh András vezetőedző, aki szerint a hozzáállással nem lehet probléma:

„Természetesen a játékosok nagyon le voltak törve a vereség után, de ha egy Ferencváros elleni rangadó előtt valakit motiválni kell, az nem túl szerencsés.”

Az elmúlt években a két együttes rengetegszer megmérkőzött, így a vezetőedző szerint nagy meglepetést nem tud egymásnak okozni a két gárda: 

A végeredmény többek között azon is múlhat, hogy a kapu előtt, döntő szituációkban melyik csapat tud jobb döntéseket hozni. A Haladás ellen is ez döntött, akkor sajnos nem a mi javunkra, de mindent megteszünk azért, hogy ezúttal forduljon a kocka.”

A szakember továbbra sem számíthat Pinczi Anita játékára, de szerencsére az összes többi kerettag hadra fogható:

„Bízom benne, hogy a 14+2 fős keretünkből senki sem dől ki a mérkőzésig. Szeretnénk megnyerni a találkozót. Az idénynyitón egyszer már sikerült, miért ne sikerülne most is?”

Az összecsapás vasárnap 13:30-kor kezdődik a népligeti Kocsis Sándor Sportközpontban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok