HÍREK

Gyerünk csajok!

2014-08-09

Gyerünk csajok!

Ma délután öt órakor megkezdi szereplését női csapatunk az idei BL sorozatban. Íme Medgyes Péter véleménye az első ellenfélről, illetve összességében az egész tornáról.

"A harmadik kalapból érkező észt Pärnu Jalgpalliklubi rutinos BL-résztvevőnek számít. Eddig hétszer szerepelt a legjobbak között, ám csupán tavaly sikerült továbbjutnia a selejtezőből. Ekkor éppen a későbbi BL-győztes WfL Wolfsburggal kerültek össze az észtek, és összességében huszonhét gólos különbséggel estek ki. Függetlenül attól, hogy mi vagyunk a csoportfavoritok, kemény mérkőzésre számítok, hiszen ezen a szinten már nincsenek könnyű ellenfelek, mindenki erre a három meccsre tesz fel mindent. Információim szerint valamennyi ellenfelünk nagyon megerősödött a nyár során, mi is igyekeztünk ebben a tekintetben előre lépni. Meggyőződésem szerint mindhárom mérkőzésen apró nüanszok dönthetnek, bízom benne, hogy a mi javunkra és sikerrel vesszük az idei kiírást.

[image]

Annak kiváltképpen örülök, hogy egy újabb tapasztalatszerzési lehetőségünk adódott ezzel a BL szerepléssel, hiszen csak és kizárólag nemzetközi tétmeccseken lehet fejlődni ebben a sportágban, továbbá lemérni, hogy hol is tartunk valójában. Ami az öt új játékosunkat illeti, remekül beilleszkedtek a közösségbe, felvették az MTK-s ritmust, és erről a mérkőzéseken reményeim szerint tanúbizonyságot is tesznek." – foglmazott vezetőedzőnk

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok