HÍREK

"Ez a meccs fizikálisan még sokat érhet a jövőben" - túl a negyedik edzőmeccsen

2020-07-29

"Ez a meccs fizikálisan még sokat érhet a jövőben" - túl a negyedik edzőmeccsen

Vereséget szenvedtük a negyedik felkészülési mérkőzésünkön. Nagy Ágnes szerezte a gólunkat az Újpest FC ellen.

Felkészülési mérkőzés
MTK Hungária FC–Újpest FC U16 (Fiú) 1-5 (1-2)

Gólszerzőnk: Nagy Á. (45.)

MTK Hungária FC: Varga - Farádi-Szabó, Curless (Sain 60.), Demeter (Pinczi 60.), Németh (Cremer 46.) - Bokor, Nagy Á. (Stefán 60.), Csányi - Mayer, Magyarics (Pápai 60.), Diószegi (Legendás 60.).

Vezetőedző: Varga Attila

Az új idényre készülő csapatunk negyedik edzőmérkőzésén lépétt pályára. Az Astra elleni döntetlen, majd a Haladás-Viktória és a BVSC U16-os fiúcsapata elleni sikerek után az Elektromos Sporttelepen az Újpest FC U16-os fiú gárdájával mérkőztünk meg.

A találkozót a lilák kezdték jobban, az első 15 percben kétgólos vezetésre tettek szert (0-2), egy ízben pedig a felső lécet is eltalálták. Az ivószünet után együttesünk is alakított ki lehetőséget, de előbb Csányi 25 méteres szabadrúgása ment fölé, majd Mayer szép csel után lőtt az öt és felesről a rövidre, de a kapus résen volt. Nem sokal később Demeter robbant be Csányi pontrúgására, de bólintása pontatlan volt.

A játékrész hajrájában Diószegi löketét még blokkolni tudták a védők, de Nagy Ágnes szabadrúgása ellen már nem volt ellenszerük. Középpályásunk nagyjából 23 méterről csavart a sorfal fölött a jobb sarokba (1-2).

A szünetben sok cserével operáló Újpest FC támadásban maradt, de a 48. percben még nem tudtak túljárni Varga Luca eszén, aki hatalmasat védett lábbal a lapos bomba után.

Három minutummal később már ő sem tudott segíteni, a támadó közelről az üres kapuba passzolt (1-3). A 60. percben Varga Attila vezetőedző is több helyen változtatott, de ezt már háromgólos hátrányban tehette, miután egy alapvonalról visszatett labdát gólra váltottak a vendégek (1-4).

Varga Luca a folytatásban is több szép védést is bemutatott, ennek ellenére 1-5-el fordultunk az utolsó 15 percre. A találkozó végéhez közeledve esélyünk volt újabb gólokat szerezni, de Mayer, Stefán és Pápai próbálkozását is védte az újpesti hálóőr.

Csapatunk legközelebb szombaton lép pályára, 11:45-kor a Göd U16-os fiúcsapata ellen az Elektromos Sporttelepen.

Sajnos a létesítmény vezetése a vírushelyzet miatt nem engedélyezte a szurkolóknak a belépést a mai mérkőzésre, és a szombati összecsapást sem lehet a helyszínen megtekinteni.

Varga Attila értékelése: - A felkészülés harmadik hetében a napi két edzés látszott a csapaton, fizikálisan főleg párharcokban és sebességben ez egy erős ellenfél volt nekünk. De nincs semmi gond, mert a játékosok mindent kiadtak magukból, és látszott az akarat is a munkájukon. Ez a meccs fizikálisan még sokat érhet nekünk a jövőben.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 ÚJPEST LABDARÚGÓ SPORTCENTRUMA

ÚJPEST FC U14

VS

MTK BUDAPEST U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok