HÍREK

Dupla meccsel folytattuk a felkészülést

2020-08-05

Dupla meccsel folytattuk a felkészülést

Csapatunk a Gyirmót FC Győr U16-os és U15-ös fiú együttese ellen lépett pályára előkészületi találkozón.

Felkészülési mérkőzés
Gyirmót FC Győr U16 (Fiú)–MTK Hungária FC 1-2 (0-0)

Gólszerzőink: Csányi, Diószegi.

MTK Hungária FC: Varga - Németh, Pinczi, Demeter, Tóth - Diószegi, Curless, Csányi - Nagy Á., Magyarics (Kocsán 60.) - Pápai.

Vezetőedző: Varga Attila

A találkozó első félidejében csapatunk megszerezhette volna a vezetést, de Nagy Ágnes tizenegyese kimaradt. A fordulást követően büntetőből hamar előnybe került a hazai gárda, de sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Előbb Csányi Diána egalizált, majd a nyáron szerződtetett Diószegi Fanni meglőtte a győzelmet jelentő gólt.

Felkészülési mérkőzés
Gyirmót FC Győr U15 (Fiú)–MTK Hungária FC 9-6 (3-1)

Gólszerzőink: Legendás (3), Stefán, Bokor, Cremer.

MTK Hungária FC: Szőcs (Fehér 70.) - Farádi-Szabó, Sain, Pozsár, Bokor, Zahár - Mayer, Stefán, Palkovics (Mislai 70.), Cremer - Legendás.

Vezetőedző: Varga Attila

A második mérkőzésen több, az utánpótlásban szereplő játékosunk is lehetőséget kapott. Pozsár Ramóna és Zahár Flóra kezdőként, míg Fehér Lili és Mislai Fruzsina csereként.

Az első játékrészben Legendás Lora vette be a hazaiak kapuját, akik 3-1-es vezetéssel vonulhattak pihenőre. A második félidőben Stefán Bernadett szabadrúgásból volt eredményes, és Bokor Blanka is betalált a hazai gólok mellett (5-3). Legendás duplája után 6-4 állt az eredményjelzőn, Brianne Cremer góljával pedig felzárkóztunk egy találatra (6-5). A végét a vendéglátók bírták jobban, hiába szerzett mesterhármast Legendás, 9-6-ra a hazaiak diadalmaskodtak.

Varga Attila értékelése: - Az első összecsapáson a taktikai gyakorlása volt a fő szempont, amellett, hogy egy kivétellel mindenki 90 percet tudott játszani. Fizikálisan erős csapat ellen jól védekeztünk, rengeteg támadást vezettünk. A csapat erejét mutatja, hogy hátrányból fordítva sikerült győznünk, és még egy kihagyott tizenegyes is belefért. A második mérkőzésen a fizikális megméretettés, a terhelés volt az elsődleges. Mindkét találkozó jól szolgálta a felkészülésünket. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok