HÍREK

Bulletint hozott a posta

2014-09-25

Bulletint hozott a posta

Bulletin, azaz hivatalos közlöny formájában megkapta az MTK Hungária a női Bajnokok Ligája mérkőzéssel kapcsolatos UEFA előírások listáját.

Mint bizonyára a legtöbben tudják, az osztrák SV Neulengbach lesz az MTK Hungária ellenfele a női Bajnokok Ligájában, a legjobb 16 közé jutásért vívott párharcban. Az első mérkőzést október 8-án, szerdán 18.00 órai kezdettel rendezzük meg a felcsúti Pancho Arénában.

A rendezés maga is komoly kihívás, hiszen a nemzetközi szervezet több mint százoldalas kiadványt küldött klubunknak, amelyben a legapróbb részletekig kitér a rendezési követelmények minden egyes pontjára, például azt is meghatározza, hol lehet kamerákat elhelyezni a stadionban, vagy mit mondhat be a hangosbemondó.

Az MTK, amely kiemelt eseményként kezeli női csapatunk BL mérkőzéseit, természetesen mindent megtesz a hibátlan rendezés, a szurkolók legtökéletesebb kiszolgálása érdekében.

Már most készülnek a belépőjegyek és karszalagok, illetve komoly stáb munkálkodik azon, hogy igazi ünnepe legyen a hazai labdarúgásnak a találkozó.[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok