HÍREK

"Miss Gól" lát esélyt a BL-ben

2014-08-25

"Miss Gól" lát esélyt a BL-ben

Tizenhatszor volt gólkirálynő zsinórban, több mint hatszáz bajnoki találatnál tart. Jó másfél éve lépte túl a százas válogatottsági álomhatárt: a magyar női futball halhatatlanja. Kijelentő mondatban lehet hangoztatni, pedig még aktív játékos. Pádár Anita két góllal kezdte a 2014-15-ös bajnokságot is.

Százszázalékosan megvívott Bajnokok Ligája-selejtezők után azonnal a tavalyi ezüstérmessel kellett megküzdeni a honi bajnoki nyitányon. 4-0-ra nyert a címvédő MTK Hungária.

- Nem okozott gondot négy nemzetközi mérkőzés után rögtön az Astrával kezdeni. Az első félidőben még nagyon jól megszervezték a védekezésüket, de szerencsére már a szünet előtt sikerült betalálnunk, ez pedig lökést adott a csapatnak. A második félidőben már teljesen a mi játékunk dominált, így nem volt kérdés, hogy megnyerjük a meccset. –értékelt Anita.
[image]

Több alapembere nélkül játszott a bajnokcsapat a nyitányon. A hétvégén a Ferencváros ellen már ők is visszatérhetnek a csapatba.


- Természetesen sokat segíthet egy gárdán az összeszokottság, de úgy gondolom, hogy mindazok, akik az Astra ellen pályára léptek kihozták magukból a maximumot. Bizonyítván, bármikor lehet rájuk számítani. –állapította meg Pádár Anita. - Ami a Ferencváros elleni következő összecsapást illeti, kiegyenlített számítok, szoros eredménnyel, természetesen MTK győzelemmel.

Közismert tény, az osztrák bajnok Neulengbach ellen játszik az egyesület a női Bajnokok Ligájában a 16-közé jutásért. Innen már nem csoportmérkőzéses, hanem oda-visszavágós, kieséses rendszerben zajlanak tovább a küzdelmek.


- Örömömre szolgált a sorsolás, hiszen végre sikerült olyan ellenfelet kapnunk, amely ellen reális esély mutatkozik a továbbjutásra. Igaz, hogy az osztrákok még sokkal előrébb tartanak nálunk. – lamentált az Örökös gólkirálynő. - Ellenük végre nem a tisztes helytállás, hanem a továbbjutás kiharcolása a célunk. Ez erőt adhat a két mérkőzésen!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok