Keresés

KÖZLEMÉNY - Megelőző vezetői intézkedések

Publikálva: 2020.03.16 Frissítve: 2020.03.16 Labdarúgás női

A sportoló gyerekek, edzőik és családtagjaik védelme érdekében klubunk azt a döntést hozta, hogy a következő két hétben az edzések megtartása felfüggesztésre kerül.

Tekintettel a kialakult járványügyi veszélyhelyzetre - mely szerint március 16-a, hétfőtől az általános- és középiskolák a koronavírus járvány idejére bezárásra kerülnek, míg az MLSZ határozatlan időre felfüggeszti az összes férfi és női utánpótlás-korosztályú bajnokságát - az MTK Budapest vezetése is további megelőző intézkedéseket vezetett be. 

A sportoló gyerekek, edzőik és családtagjaik védelme érdekében az a döntés született, hogy a következő két hétben az edzések megtartása felfüggesztésre kerül (erről már vasárnap tájékoztattuk a korosztályos együttesek tagjait, technikai vezetőit). 

Az érintett csapatok szakvezetői az erőnléti edzőkkel közösen, a felfüggesztés idejére egyéni edzéstervekkel látják el a játékosokat, akik ennek mentén készülnek a következő időszakban. 

További intézkedésig kérjük szíves megértésüket, amennyiben ezen a téren bármi változás áll be, arról tájékoztatjuk a szülőket, gyerekeket és a csapatok képviselőit. 

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémián futballozó gyermekek szülei vasárnap a következő tájékoztatást kapták klubunktól, mely természtesen női utánpótlás-együtteseink tagjaira is vonatkozik:

Tisztelt Szülők!

TÁJÉKOZTATÓ a koronavírus járvány terjedésével kapcsolatos fontos tudnivalókról

Az MTK Budapest Zrt. Labdarúgó Utánpótlás szakága tájékoztatja Önöket a COVID-19 vírus európai-hazai terjedésével kapcsolatosan meghozott intézkedésekről, összhangban a Magyar Hatóságok és az MLSZ intézkedéseivel:

1. Egyesületünk folyamatosan figyelemmel követi a Magyar Hatóságok (Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs) hivatalos tájékoztatásait és intézkedéseit.

2. Egyesületünk folyamatosan kapcsolatban áll a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, amely központi szervként szoros napi kapcsolatban áll az Operatív Törzzsel.

3. Minden 2019/2020-as idényre tervezett külföldi torna, edzőmérkőzés és hazánkban külföldi csapatok részvételével megrendezendő esemény lemondásra kerültek!

4. Felhívjuk figyelmüket, hogy határozatlan ideig a külföldre utazás nem javasolt!

5. A korosztályos bajnoki mérkőzések a jelenlegi állapotok szerint felfüggesztésre kerülnek a további intézkedések meghozataláig.

6. A korosztályos csapatok edzései a jelenlegi állapotok szerint felfüggesztésre kerülnek, a további intézkedések meghozataláig.

7. Más egyesületek edzéseit, egyéni képzések látogatását nem javasoljuk!

Egyesületünk a megelőzés céljából hozta meg a következő döntéseket, kizárólag a közösség érdekeit szem előtt tartva.

A következő időszakban esedékes intézkedésekről hetente tájékoztatás adunk Önök felé, összhangban a Magyar Hatóságok, és az MLSZ intézkedéseivel!

Kelt: Budapest, 2020. 03. 15.

MTK Budapest Zrt. Labdarúgó Utánpótlás Szakág vezetősége

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!