Keresés

Hírek

Labdarúgás női 2017.01.18 Irány Potsdam!

Irány Potsdam! Ismét meghívót kapott a hagyományos németországi teremtornára az MTK Hungária FC. A fővárosiak megint azonos csoportba kerültek korábbi Bajnokok Ligája ellenfelükkel.

Labdarúgás női 2017.01.10 Elkezdték a lányok is

Elkezdték a lányok is Megkezdte a felkészülést Az MTK Hungária FC csapata a tavaszi idényre. Két új szerzemény is feltűnt az első edzésen.

Labdarúgás női 2017.01.09 Herczeg Andrea nem felejt (LAPSZEMLE)

Herczeg Andrea nem felejt (LAPSZEMLE) Az MTK Hungária FC korábbi kiválósága jó szívvel emlékszik vissza a kék-fehéreknél eltöltött időre.

Labdarúgás női 2017.01.05 Előkelő helyen az európai rangsorban

Előkelő helyen az európai rangsorban Bár felnőtt együttesünk az elmúlt két évben nem tudta megnyerni a bajnokságot, ezért nem szerepelhetett a Bajnokok Ligájában sem, így is a TOP50 női labdarúgó csapat között tartják számon a nemzetközi klubmezőnyben.

Labdarúgás női 2016.12.21 Egy csoportban a Potsdammal, a Sportinggal és a Stabækkel

Egy csoportban a Potsdammal, a Sportinggal és a Stabækkel Elkészült a A 2017-es International Turbine Hallencup csoportbeosztása

Labdarúgás női 2016.12.10 Dolgoznak sérültjeink a visszatérésen

Dolgoznak sérültjeink a visszatérésen Bajnoki és kupamérkőzések már nem várnak idén az MTK Hungária FC labdarúgóira, ám a sérüléssel bajlódó labdarúgók rehabilitációja nem állt le. Felnőtt csapatunkból többen is kezelésekre, gyógytornára járnak, vagy éppen végzik a különféle rehabilitációs edzéseket.

Labdarúgás női 2016.12.07 Győrön keresztül vezethet az út a kupadöntőbe

Győrön keresztül vezethet az út a kupadöntőbe A Magyar Labdarúgó Szövetségben kisorsolták a Förch Női Magyar Kupa elődöntőinek párosítását. Az MTK Hungária FC együttese Győrbe látogat, az ETO ellen vívhatja ki a döntőbe jutást.

Labdarúgás női 2016.11.22 Budapest Honvéd – MTK Hungária FC 0-2 (VIDEÓ)

Budapest Honvéd – MTK Hungária FC 0-2 (VIDEÓ) Az MLSZ TV összefoglalójából kiderül, hogyan győzték le lányaink a Budapest Honvédot, a JET-SOL Liga 12. fordulójában.

Labdarúgás női 2016.11.19 Győzni kell Kispesten!

Győzni kell Kispesten! A JET-SOL Liga 12. fordulójában az MTK Hungária FC a sereghajtóhoz látogat.

Labdarúgás női 2016.11.16 Megműtötték Nagy Alexandrát.

Megműtötték Nagy Alexandrát. Kedden sikerrel esett túl tervezett operációján az MTK Hungária FC csapatának fiatal védője, Nagy Alexandra.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!