Keresés

Hírek

Labdarúgás női 2020.01.28 Öt játékosunk kapott meghívást az U17-es válogatottba

Öt játékosunk kapott meghívást az U17-es válogatottba A nemzeti együttes a spanyolországi MIMA Cup-on vesz részt február 9. és 16. között.

Labdarúgás női 2020.01.27 Címeket szeretnénk nyerni, de célunk a minőségi játékosok nevelése és megtartása is – interjú a női szakágvezetővel

Címeket szeretnénk nyerni, de célunk a minőségi játékosok nevelése és megtartása is – interjú a női szakágvezetővel Több változás is történt az őszi szezon során női labdarúgó szakosztályuknál. Évértékelő interjúsorozatunkban ezúttal Csopaki István, a női futball szakágvezetője beszélt részletesen a nyári átalakulás pozitív hatásairól, az aktualitásokról, az edzőváltásról, az erősítési tervekről, a tavaszi célokról és az utánpótlás helyzetéről.

Labdarúgás női 2020.01.25 Győzelem az első edzőmeccsen, megvertük az osztrák egyeduralkodót

Győzelem az első edzőmeccsen, megvertük az osztrák egyeduralkodót Varga Attila együttese hátrányból fordítva győzött 2-1-re az SKN St. Pölten ellen.

Labdarúgás női 2020.01.17 U16: Váltás a vezetőedzői poszton

U16: Váltás a vezetőedzői poszton Zoufal Nándor veszi át a csapat irányítását.

Labdarúgás női 2020.01.16 Varga Attila volt a Reggeli Start vendége

Varga Attila volt a Reggeli Start vendége Felnőtt csapatunk vezetőedzője volt Szombathy Pál vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Labdarúgás női 2020.01.14 Kilenc játékosunk kapott meghívást az utánpótlás válogatottakba

Kilenc játékosunk kapott meghívást az utánpótlás válogatottakba Január 20. és 22. között Telkiben edzőtáborozik az U19-es és az U17-es nemzeti együttes.

Labdarúgás női 2020.01.13 Veretlenül, sorozatban harmadszor nyertük meg a Női Teremlabdarúgó-kupát

Veretlenül, sorozatban harmadszor nyertük meg a Női Teremlabdarúgó-kupát Varga Attila együttese hét győzelemmel és egy döntetlennel lett aranyérmes. Csányi Diána lett a torna gólkirálynője.

Labdarúgás női 2020.01.10 Varga Attila: Határozott célom, hogy a női futball népszerűségét növeljem

Varga Attila: Határozott célom, hogy a női futball népszerűségét növeljem Csapatunk új vezetőedzője nyilatkozott a megkeresés körülményeiről, az első benyomásokról, valamint a célokról is.

Labdarúgás női 2020.01.04 Osztrák, horvát és szlovák csapatok ellen készülünk a tavaszi folytatásra

Osztrák, horvát és szlovák csapatok ellen készülünk a tavaszi folytatásra Varga Attila együttese a téli felkészülés alatt hét edzőmeccsen lép pályára, három alkalommal hazai pályán.

Labdarúgás női 2019.12.30 Világsztárt fogadott U14-es csapatunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban

Világsztárt fogadott U14-es csapatunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban A bajnokságot vezető csapatunkhoz ellátogatott Marozsán Dzsenifer, az Olympique Lyonnais és a német válogatott kiválósága.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!