Keresés

Hírek

Labdarúgás női 2020.03.19 Sportolói „kisokos” - minden, amit játékosainknak tudni és alkalmazni kell ebben a helyzetben

Sportolói „kisokos” - minden, amit játékosainknak tudni és alkalmazni kell ebben a helyzetben Dr. Dreissiger Imre, az MTK Budapest csapatorvosa a koronavírus fertőzés miatt kialakult helyzetben adott részletes tájékoztatást.

Labdarúgás női 2020.03.18 A kényszerszünet alatt sem áll meg a munka felnőtt csapatunknál

A kényszerszünet alatt sem áll meg a munka felnőtt csapatunknál Játékosaink egyéni edzéstervvel készülnek, a szakmai stáb folyamatosan ellenőrzi az elvégzett munkát.

Labdarúgás női 2020.03.16 Felfüggesztették a Simple Női Ligát is - Hivatalos

Felfüggesztették a Simple Női Ligát is - Hivatalos Átmeneti ideig, a szövetség újabb döntéséig áll majd fent ez a helyzet.

Labdarúgás női 2020.03.16 KÖZLEMÉNY - Megelőző vezetői intézkedések

KÖZLEMÉNY - Megelőző vezetői intézkedések A sportoló gyerekek, edzőik és családtagjaik védelme érdekében klubunk azt a döntést hozta, hogy a következő két hétben az edzések megtartása felfüggesztésre kerül.

Labdarúgás női 2020.03.12 FÖRCH Női Magyar Kupa: Kisorsolták az elődöntők párosításait

FÖRCH Női Magyar Kupa: Kisorsolták az elődöntők párosításait Csapatunk az Astra-ALEF HFC együttesével találkozik hazai pályán a legjobb négy között. A mérkőzést április első napján rendezik.

Labdarúgás női 2020.03.12 Közlemény az MTK Budapest intézkedéseiről - Szurkolói információk

Közlemény az MTK Budapest intézkedéseiről - Szurkolói információk Mint ismert, szerdán délután jelentette be Magyarország Kormánya, hogy a koronavírus miatt vészhelyzetet rendelt el, amely döntés a sportrendezvényeket is kiemelten érinti, így azokat zárt kapuk mögött kell megrendezni.

Labdarúgás női 2020.03.11 Zárt kapusak lesznek női felnőtt és up-csapataink mérkőzései

Zárt kapusak lesznek női felnőtt és up-csapataink mérkőzései Az MLSZ döntése értelmében nézők nem tekinthetik meg együtteseink mérkőzését a koronavírussal kapcsolatos intézkedések miatt.

Labdarúgás női 2020.03.10 Kilenc játékosunkkal a keretben három győzelmet aratott a válogatott

Kilenc játékosunkkal a keretben három győzelmet aratott a válogatott Csányi Diána kétszer, Németh Loretta egyszer volt eredményes a nemzeti együttes törökországi felkészülési mérkőzésein.

Labdarúgás női 2020.03.10 U14: Székesfehérvári tornagyőzelemmel hangoltunk a bajnokság folytatására

U14: Székesfehérvári tornagyőzelemmel hangoltunk a bajnokság folytatására Tóth Judit együttese magabiztosan, kapott gól nélkül nyerte meg a négycsapatos tornát.

Labdarúgás női 2020.03.09 U19-es válogatott: Négy MTK-játékossal ezüstérem Törökországban

U19-es válogatott: Négy MTK-játékossal ezüstérem Törökországban Csolti Réka, Kovács Eszter, Legendás Lora és Stefán Bernadett második helyen végzett a nemzeti együttessel a hatcsapatos tornán.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!